PrivateBin — Felhom.eu ← Alkalmazások PrivateBin Titkosított szöveg megosztás - a szerver nem látja a tartalmat ● Fut paste.tester4.test Megnyitás ↗ Mire használható? Érzékeny szövegek biztonságos megosztása E2E titkosítás - a szerver nem fér hozzá a tartalomhoz Beállítható lejárati idő (5 perc - 1 év, vagy soha) Olvasás után automatikus törlés opció Jelszóvédelem a még nagyobb biztonságért Első lépések Nyisd meg a paste.tester4.test címet a böngészőben Írd be a szöveget, és kattints a „Létrehozás” gombra Oszd meg a generált linket - a titkosítási kulcs az URL-ben van Egyszer olvasható üzenet Ha valamit csak egyszer kell elolvasni, például egy jelszót, a PrivateBin az első olvasás után törli. Írd be a szöveget. Jelöld be a „Törlés az első olvasás után” jelölőt. A „Lejárati idő” listában válaszd ki, meddig várjon a bejegyzés, ha senki nem nyitja meg. Kattints a „Létrehozás” gombra, majd a „Link másolása” gombra, és küldd el a linket. Jelszó a bejegyzésre A jelszóval a link önmagában kevés: aki megkapja, a jelszót is ismernie kell. Írd be a szöveget, majd a „Jelszó (ajánlott)” mezőbe egy jelszót. Kattints a „Létrehozás” gombra, és küldd el a linket. A jelszót más úton add át, például telefonon, ne ugyanabban az üzenetben, mint a linket. Átküldés telefonra A számítógépen írt szöveget egy QR-kóddal gyorsan átviheted a telefonodra. Hozd létre a bejegyzést a „Létrehozás” gombbal. Kattints a „QR-kód” gombra. Olvasd be a kódot a telefonod kamerájával, és nyisd meg a linket. Hozzászólások egy bejegyzéshez Egy bejegyzéshez a címzettek titkosított hozzászólást írhatnak. Létrehozás előtt jelöld be a „Hozzászólások engedélyezése” jelölőt. A címzett a bejegyzés alatt a „Hozzászólok” gombra kattint. Megadhat egy nevet a „Becenév (amennyiben meg akarod adni)” mezőben, majd a „Beküld” gombbal elküldi a hozzászólást. Gyakori kérdések Látja a szöveget a doboz? Nem. A szöveget a böngésződ titkosítja, a kulcs csak a linkben van. A doboz csak titkosított adatot tárol. Elvesztettem a linket. Megkereshetem? Nem. A kulcs csak a linkben volt, ezért a bejegyzést nélküle senki nem tudja megnyitni, a doboz sem. Törölhetem a bejegyzést lejárat előtt? Igen, de csak közvetlenül a létrehozás után: ekkor megjelenik az „Adat törlése” gomb. Ha ezt az oldalt bezárod, a bejegyzés a lejárati idő végéig megmarad. Küldhetek fájlt vagy képet? Nem. Ezen a dobozon a PrivateBin csak szöveget fogad, legfeljebb körülbelül 10 MB-ot. Miért kell a „Törlés az első olvasás után” mellé lejárati idő? Ha a címzett soha nem nyitja meg a linket, a bejegyzés a lejárati idő végén akkor is törlődik. Dokumentáció Hivatalos dokumentáció ↗