{{define "storage_attach"}} {{template "layout_start" .}}
Válassza ki a már fájlrendszerrel rendelkező meghajtót. A meghajtón lévő adatok nem törlődnek — a csatolás csak elérhetővé teszi azokat.
Ez a meghajtó már csatlakoztatva van, csak a gép nem tartja nyilván. A „Csatolás" a meglévő helyén veszi nyilvántartásba — semmi nem törlődik.