Az eltávolított alkalmazások lemezen maradt adatai. Megnézheted őket, betöltheted egy új telepítésbe, vagy törölheted. Magától a szerver soha nem töröl közülük semmit.

Erről nem készül mentés.

Nincs megőrzött adat.