A korábbi távoli mentéseidet 3 nap múlva (2026-09-20) véglegesen töröljük, a kérésed szerint.
Hogy ezek még visszaszerezhetők-e a helyreállítási kóddal, azt innen nem tudjuk megállapítani — ha vissza szeretnéd kapni őket, írj nekünk a törlés előtt.
Megnézem
Egy megosztható link, amely csak megmutatja az alkalmazásokat és új lapon megnyitja őket. Fiók nélkül, felügyeleti hozzáférés nélkül — minden alkalmazás a saját bejelentkezése mögött marad.