Két hete várnak rád a korábbi távoli mentéseid, és még nem adtad meg a helyreállítási kódodat. Amíg nem teszed, ezekhez a mentésekhez nem férsz hozzá.
Megnézem
Egy megosztható link, amely csak megmutatja az alkalmazásokat és új lapon megnyitja őket. Fiók nélkül, felügyeleti hozzáférés nélkül — minden alkalmazás a saját bejelentkezése mögött marad.