Vissza
Megőrzött adatok
flash-error
flash-ok
Az eltávolított alkalmazások lemezen maradt adatai. Megnézheted őket, betöltheted egy új telepítésbe, vagy törölheted. Magától a szerver soha nem töröl közülük semmit.
Erről nem készül mentés.