A korábbi távoli mentéseid törlése a kérésed szerint 2026-09-29 óta esedékes: a következő napi karbantartáskor véglegesen töröljük őket.
Addig még visszaszerezheted őket a helyreállítási kóddal.
Megnézem
Egy megosztható link, amely csak megmutatja az alkalmazásokat és új lapon megnyitja őket. Fiók nélkül, felügyeleti hozzáférés nélkül — minden alkalmazás a saját bejelentkezése mögött marad.